За 103 си рожден ден баба Пяна получи от кмета Николай Митков поздравителен адрес и подарък.

Поздравленията от името на кмета бяха поднесени от заместник-кмета Радослава Ставрева.

„Имам удоволствието да Ви поздравя  по повод личния Ви празник, 17 октомври – деня на Вашето рождение. Приемете искрените ми пожелания за здраве, бодрост и житейска енергия. Нека натрупаният опит Ви носи удовлетворение и здрав дух, за радост на всички, които Ви познават и обичат!”- се казва в поздравителния адрес.

Баба Пяна е родена на 17 октомври 1921 година в с.Брягово. В добро здраве за възрастта си, на този специален ден, тя беше развълнувана и сподели, че е достигнала тези години, благодарение да добрите взаимоотношения с близките си хора, с които се е чувствала винаги спокойна. Днес се радва на вниманието на внуците и правнуците, които често я посещават.

Баба Пяна благодари  за оказаното внимание  и пожела на гостите си да достигнат нейните години.

Тя е втората жена, навършила 103 години на  територията на Община Първомай, след Несибе Хашим, която ги навърши през месец март.

Кметът поздрави баба Пяна Проданова по случай нейния 103-ти рожден ден Кметът поздрави баба Пяна Проданова по случай нейния 103-ти рожден ден Кметът поздрави баба Пяна Проданова по случай нейния 103-ти рожден ден