Компанията, производител на единствения по рода си хирургичен робот „Да Винчи“, набира нискоквалифициранa работна ръка за своя завод в гр. Първомай, който се очаква да отвори врати в края на 2024г.

Позицията, отворена към момента, е за „Монтажник, работна техника“, който ще се занимава със сглобяването на висок клас хирургически 3D-ендоскопи, които са сред най-важните компоненти от робота.

Подходящите служители за позицията са хора със средно образование, добро зрение, добри познания по английски език и желание за работа в т.нар. „чиста стая“. Позицията изисква специфично обучение, което се поема изцяло от компанията и се извършва в един от заводите им в Германия за срок от 3 до 5 месеца. Освен него „Интуитив“ ще покрие разходите за квартира, както и ще осигури командировъчни за цялото време на престоя на избраните кандидати.

При интерес към позицията всеки кандидат може да се свърже с екипа, отговорен за подбора на персонал, на следния имейл – plovdivteam@hrs-bg.com

Инвестицията на „Интуитив“ в България цели разкриването на 100 работни места, които да се утроят в следващите няколко години. Тя е част от плановете на компанията за увеличаване на производствения капацитет, за да се отговори на нарастващите нужди за роботизирани технологии в тази сфера в Европа и целия свят.

Информационна кампания по въпроса ще се проведе на 18.07.2024 г. от 17:30 часа в Пленарна зала на община Първомай.