Кметът на общината Николай Митков, заместник-кметът Радослава Ставрева, Ана Сиракова – председател на Сдружението на читалищата в общината, представители на читалищата и библиотеките в общината присъстваха на тържественото честване на 95-тата годишнина на читалището в с.Виница.

   Градоначалникът поздрави присъстващите за празника, отбеляза направения ремонт на покрива на читалището и благодари за усилията положени от кмета на Виница Георги Русев.

   Слово поднесе Таня Добрева, а жителите на селото бяха зарадвани с програма, изнесена от учениците на ОУ „Васил Априлов“ под ръководството на Теодора Кирякова, Ваня Павлова и Величка Карадинева. Поздрав към всички поднесоха танцовите състави на НУ„Христо Ботев“, гр.Първомай, с ръководител Мария Иванова.

   Програмата завърши с празнично хора.

Кметът присъства на 95-годишнина на НЧ „Г.С.Раковски 1928” в с.Виница Кметът присъства на 95-годишнина на НЧ „Г.С.Раковски 1928” в с.Виница Кметът присъства на 95-годишнина на НЧ „Г.С.Раковски 1928” в с.Виница Кметът присъства на 95-годишнина на НЧ „Г.С.Раковски 1928” в с.Виница