Новото предизвикателство на СОНИК СТАРТ – „Динамични и различни” се състоя в град Първомай на 15 май с участието на кмета на Община Първомай Николай Митков, заместник-кметът Хамди Мустафа и председателят на Общинския съвет Светозар Славчев.

    Те се изявиха в щафетата, в която взеха участие много граждани и потребители на социални услуги на различна възраст.

    Спортните площадки в СУ,,Проф.д-р Асен Златаров”бяха изпълнени с бурни емоции по време на футболната среща на Отбора на сърцето и отбора от град Първомай. Мачът на играчите с големи сърца - Монти, Моисей, Спенс, Играта, Дичо, Павел, Панайот, Ицака, Влади и  Бебо и отбора на град Първомай зарадва малки и големи.

    Децата от начална училищна възраст играха народна топка с радост, динамични и различни.

    На площада пред читалището  различни творчески ателиета дадоха възможност на децата, и на всички в празничния ден, да покажат умения, да експериментират  и получат подаръци. Боди Арт, кулинарство, рисуване на тениски , научни експерименти, обагриха празника с различни изяви .

    Гост на празника беше Мартина Пенева, която представи моноспектакъла „Аз победих“ в салона на читалището.

    Изненада за всички беше появата на мотористите ,които разтуптяха сърцата и зарадваха децата.

    На сцената на читалището концертът на Трио Вива – Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова, участвали в редица музикални формати и Вип звездите от „Отбора на сърцето” зарадва публиката в Първомай.

    С подкрепата на Община Първомай и кмета Николай Митков беше даден успешен старт на кампанията „Динамични и различни“, която ще продължи в Карлово на 15 юни, в Пловдив на 15 юли, в Драгоман на 15 август и в Балчик на 15 септември.

Кметът Николай Митков се включи в кампанията на Соник Старт „Динамични и различни” Кметът Николай Митков се включи в кампанията на Соник Старт „Динамични и различни” Кметът Николай Митков се включи в кампанията на Соник Старт „Динамични и различни” Кметът Николай Митков се включи в кампанията на Соник Старт „Динамични и различни” Кметът Николай Митков се включи в кампанията на Соник Старт „Динамични и различни” Кметът Николай Митков се включи в кампанията на Соник Старт „Динамични и различни” Кметът Николай Митков се включи в кампанията на Соник Старт „Динамични и различни” Кметът Николай Митков се включи в кампанията на Соник Старт „Динамични и различни”