С голям концерт-спектакъл под надслов ,,Образование в бъдещето”  Професионална гимназия по селско стопанство ,,Васил Левски” отпразнува своя 65-годишен юбилей.

Събитието се проведе на 8 май 2024 година в салона на ОНЧ ,, Св. св. Кирил и Методий”. Много гости уважиха празника на училището и поздравиха ръководството, педагогическия екип  и възпитаниците.

    Кметът на общината Николай Митков  отправи поздравление по случай годишнината като отбеляза, че има празници, които оставят значими следи, защото съхраняват сътвореното от поколения.  Споделяйки вълнението и радостта на целия педагогически екип и учениците той връчи на директорката  госпожа Генова подарък - интерактивен LED дисплей и пожела здраве, дръзновение и нови успехи по пътя на  професионализма и знанието. Училището получи поздравителен адрес и Плакет  ,,Св. св. Кирил и Методий” от Президента на Р България – за ролята на училището в изграждането на облика на съвременното професионално образование в Република България, който беше връчен от кмета на общината.

    Богатата танцова-музикална програма и изпълненията на Нелина  доставиха удоволствие  и положителни емоции на публиката.

65 години Професионално образование в Първомай 65 години Професионално образование в Първомай 65 години Професионално образование в Първомай 65 години Професионално образование в Първомай 65 години Професионално образование в Първомай 65 години Професионално образование в Първомай 65 години Професионално образование в Първомай 65 години Професионално образование в Първомай